Videoproducties

Regie & opname

We bespreken samen met u hoe het opname plan eruit komt te zien. Tijdens het scriptwriting komen we regelmatig met verrassende ideeën. Ons doel is een video aanleveren waarbij de kijkers niet alleen alles zien en horen, maar ook kunnen voelen wat uw boodschap is.

Eindresultaat

Na uw feedback en eventuele aanpassingen kunnen wij u op verschillende manieren de eind productie aanleveren. Wij kijken samen met u naar het einddoel en leveren daarvoor het juiste bestand. Wij zijn van overtuigd dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat!
Alle videoproducties worden op maat gemaakt, volledig naar uw wens. Laat u informeren naar al onze andere audiovisuele mogelijkheden!

 • videocam Evenementen / event registratie’s
 • school E-learnings / instructievideo’s
 • camera_roll Commercials
 • movie_creation Productvideo’s
 • movie_filter Promotievideo’s
 • voice_chat Vlogs
 • business Woning presentatie video
 • favorite Bruiloften
 • portrait CV / ZZP videopitches
 • voice_chat Bedrijfsfilms
 • gps_fixed Dronevideo’s
 • local_activity Campagnevideo’s
 • movie Muziek/videoclips

Promotiefilms zorgen voor een enorm bereik!

Promotiefilms zorgen voor een enorm bereik.
Met een promotiefilm brengt u niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. Denk bijvoorbeeld aan reclame. Wij brengen uw boodschap helder en duidelijk in beeld. Een mooie, grappige of indrukwekkende promotiefilm delen mensen graag op social media zoals Facebook of Twitter. Zo kunt u met een klein budget ook nog eens een enorm publiek te bereiken.

Videoclips

Binnenkort kun je hier een selectie vinden van videoclips die wij hebben gemaakt.

Uniek, creatief, helder en overtuigend........

....zo zijn onze animatie video's! Binnenkort kun je hier een selectie vinden van animaties die wij gemaakt hebben.

Vrijwel elke boodschap is met een animatie video over te brengen. Animatie is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren. Met een animatie video kunnen bepaalde processen of producten duidelijk uitgelegd of getoond worden.

Onze animatie's worden op maat gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen, huisstijl en doelgroep. We beginnen met het maken van een storyboard met tekeningen. Zodra het storyboard klaar is worden de tekeningen geanimeerd tot een echte animatie video.

Een bruiloft, dansvoorstelling, seminar, bedrijfsevenement of een ander feest vastleggen.............

..... kunnen wij onder alle omstandigheden als geen ander. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en hebben ruime ervaring met het vastleggen van evenementen op film. Wij beginnen altijd met een intakegesprek om jouw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Als de opdracht duidelijk is krijg je vooraf een offerte. Na het filmen van het evenement verwerken wij de mooiste opnames naar een complete video en vragen wij je feedback. Wij vinden jouw betrokkenheid namelijk belangrijk om het uiterste uit je film te halen. Wij hebben diverse mogelijkheden om je film aan te leveren.


Interviews

Binnenkort kun je hier een selectie vinden van interviews die wij hebben vastgelegd.

Jullie mooiste dag op video!

Wij fotograferen met oog voor detail zo onopvallend mogelijk alle mooie en belangrijke momenten. Tijdens de ceremonie leggen wij alle hoogtepunten en ook de emoties van de gasten vast. Jullie kunnen zelf lekker knuffelen, kletsen, lachen en vooral onbezorgd van elkaar genieten. Zo wordt de bruidsreportage zoals jullie dag echt was en de trouwdag steeds opnieuw beleven. Wij kunnen niet wachten om jullie mooiste dag vast te leggen!Drone videos

Wij beschikken over meerdere drone's met de nieuwste technieken. Binnenkort kun je hier een selectie vinden van door ons gemaakte drone video's.

Etappe CCMeer
Ondernemersbijeenkomst in KAFMeer
Meer
Meer
Meer
Bedrijfsfilm Talent in OpleidingMeer
Bert GijsbertsMeer
Bever – HouthakkenMeer
Rebecca & WernerMeer
Creatieve Floriade KidsMeer