Diensten

Diensten

Al uw media producties onder één dak

Naast audiovisuele producties bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van (Social) -media, design, fotografie en advies. Motema Media weet als geen ander hoe u uw doelgroep kunt bereiken, met beeld, tekst of andere media-uitingen.

Motema Media heeft alle disciplines in huis en kan voor u precies de juiste media-mix samenstellen om uw bedrijf goed in de spotlights te brengen. Motema Media biedt alles onder één dak en heeft specialisten op elk gebied. Daarnaast heeft u te maken met slechts één contactpersoon die alles voor u regelt! Voor uw media-uitingen hoeft u met Motema Media dus niet meer langs verschillende bedrijven.

U kunt op ons rekenen

Je kunt bij Motema Media altijd rekenen op snelle reacties en verwerking van je opdrachten. Wij hebben zowel interne als externe specialisten op elk gebied. Zo weet je zeker dat al je opdrachten professioneel worden uitgevoerd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of een prijsopgave.

BEL ONS VANDAAG: 036 – 333 3 006

 

Videoproducties met een vibe!


Laat uw bedrijf eens bekijken door de ogen van de enthousiaste mensen van Motema Media. Reken maar op een
creatieve, enthousiaste en verfrissende film!

Meer

Fotografie


Onze professionals maken foto’s die de juiste sfeer perfect in beeld kunnen brengen. Onze liefde voor fotografie spat er van af en dat kunt u zien én voelen!

Meer

Design, de eerste indruk moet goed zijn!


Onze professionals kunnen u adviseren over het juiste design en deze ook voor u
ontwerpen. Wij denken met u mee, adviseren u vrijblijvend en kunnen uw wens van A tot Z ontwerpen en presenteren

Meer

Pakketten


Heeft u veel terugkerende items dan kunt u bij ons terecht voor één van onze pakketten. Met een pakket heeft u de zekerheid dat uw opdrachten in overleg ‘als vanzelf’ worden uitgevoerd. Dit bespaart u tijd én geld. Wie wil dat nou niet? Ook pakketten kunnen wij voor u op maat maken, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief profiteert u altijd van aanbiedingen! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief