Motema Media

Van idee naar website

Voor onze eigen website wilden we alle facetten van onze diensten goed over laten komen. De uitdaging was hoe we de website overzichtelijk konden bouwen en dat iedere bezoeker snel en makkelijk bij de juiste pagina terecht kwam. Ook vonden we het belangrijk dat mensen onze laatste projecten/portfolio konden bekijken om inspiratie op te doen. Dit en alles hebben we meegenomen in ons website concept en via creatieve wegen hebben we ons idee kunnen visualiseren.

Naast een leuk design komen er ook veel technische zaken bij kijken. Hoe gebruik vriendelijk is de website? Welke informatie heeft toegevoegde waarde? Hoe makkelijk moet het voor bezoekers zijn om op hun telefoon de website te kunnen bezoeken? Dat hebben we ons zelf af moeten vragen om ervoor te zorgen dat alles snel en gebruiksvriendelijk is. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om niet al te veel tekst te plaatsen op de website. Wij geloven in de kracht van visualisatie, zo willen wij ons verhaal vertellen!

Nadat we het design klaar hadden, konden we de website al snel 'online' zetten. Wij zijn erg tevreden met onze website! Omdat we geloven dat elke verhaal uniek is, moet een website ook uniek gemaakt worden. Je kunt natuurlijk denken aan een standaard template dat je voor 50 dollar kunt kopen, maar je bent dan zeer beperkt bent in je wensen en mogelijkheden. Door design op maat te maken kunnen we toekomstige wensen zonder beperkingen toepassen op de website. Wij beschikken altijd over de benodigde rechten om een wijziging toe te passen.

Terug