Highclass Matchmaker

Highclass matchmakers banner

Daten voor welgestelde

Georjo en Irene heeft Motema media benaderd voor hun logo, website en videoproductie. Na het eerste gesprek met Highclass matchmakers was het plan al gauw duidelijk, hun wisten wat ze wilden en wij wisten het te vertalen naar een mooie branding en video productie. Wij vonden het belangrijk dat hun visie en gevoel duidelijk overkwam, want ook hun hadden een hart voor zaak.


De ontwikkeling; van idee naar product

Naast een leuke design komen er ook veel technische zaken bij kijken. Hoe gebruik vriendelijk is de website? welke informatie hebben toegevoegde waarden en welke niet? Hoe makkelijk moet het voor de bezoekers zijn om op hun telefoon de website te kunnen bezoeken? Dat soort vragen hebben we ons zelf moeten vragen om ervoor te zorgen dat alles gebruikvriendelijk is en vooral snel. We hebben uiteindelijk ervoor gekozen om niet al te veel tekst te verwerken op de website. Daarvoor hadden een video ingezet zodat mensen niet constant bezig hoeven te zijn met het lezen van lange teksten, maar binnen 1,5 min kennis te maken met Highclass Matchmaker.

De ontwikkeling; van idee naar product

Na dat we de design klaar hadden, konden we al gauw de website online zetten. Irena en Georjo hadden weinig opmerkingen omdat het precies klopte met hun gevoel, medemogelijk door goede voorbereidingen en goed in te leven in versie van Georjo en Irena. Zo hebben wij hun verhaal diep uit ons hart vol gevoel kunnen visualiseren.

Terug