Avideos is motema media
< Terug naar alle berichten

Avideos is nu Motema Media

AVideos is nu Motema Media

Uw verhaal uit het hart gevisualiseerd!

Na een periode van enthousiast pionieren, is AVideos volwassen geworden. Naast audiovisuele producties bieden wij nu een breder scala aan diensten op het gebied van (Social) -media, design, fotografie, film en advies.

De professionaliseringsslag die wij als bedrijf hebben gemaakt brengen wij tot uiting in een nieuwe naam: MOTEMA MEDIA. Met het elan dat u van ons gewend bent kunnen wij u nu nog beter van dienst zijn bij alle mediafacetten waar uw bedrijf mee te maken heeft.  Bezoek onze vernieuwde website voor al diensten, o.a.: VIDEOPRODUCTIE: Bedrijfsvideo, productvideo, commercials, CV videos en nog veel meer. FOTOGRAFIE:  Portretfoto, Productfoto, Evenementen fotografie, Infrastructuurfotografie en nog veel meer. DESIGN: Website laten maken, SEO optimalisatie, Logo ontwerp, en nog meer grafisch ontwerpen.

De betekenis van MOTEMA = HART. Wij beoefenen ons vak namelijk vanuit het hart en wij vinden het belangrijk dat deze liefdevolle benadering terug te zien is in de kwaliteit van onze diensten en producten.

Motema Media weet als geen ander hoe u uw doelgroep kunt bereiken, met beeld, tekst of andere media-uitingen. Wij hebben alle disciplines in huis en kunnen voor u precies de juiste media-mix samenstellen om uw bedrijf goed in de spotlights te brengen.
Motema Media biedt alles onder één dak en heeft specialisten op elk gebied (video, animatie, design, website, fotografie etc.) Daarnaast heeft u te maken met slechts één contactpersoon die alles voor u regelt! Voor uw media-uitingen hoeft u dus met Motema Media niet meer langs verschillende bedrijven.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het visualiseren van o.a.:

Bruiloften, Evenementen registratie, Promotie van bedrijven en/of producten en Videoclips.

U kunt bij ons ook terecht voor het vormgeven van o.a.:

Advies, Websites, Huisstijlen, Logo’s en  Flyers ect.

MAAK NU KENNIS MET MOTEMA MEDIA (voorheen Avideos ) met een aantrekkelijke welkomstkorting van 20% op al onze producten en diensten.

Neem gerust contact met ons op 036-333 3006

 

Motema Media! Uw verhaal vanuit het hart gevisualiseerd!

Neem eens een kijkje bij onze portfolio op, klik hier

Graag tot ziens bij Motema Media!