Wat Motema Media allemaal doet

Motema Media levert video, fotografie en design in de meest brede zin. Wij denken met u mee en leveren onze diensten op maat, precies zoals u wenst. U zult versteld staan van alle mogelijkheden. Door onze passie is onze creativiteit oneindig! Wat u zoekt kunt u bij ons vinden, uitgevoerd door specialisten op elk vakgebied en dat allemaal met 1 contactpersoon en onder 1 dak!

Videoproducties met een vibe!

Laat uw bedrijf eens bekijken door de ogen van de enthousiaste mensen van Motema Media. Reken maar op een creatieve, enthousiaste en verfrissende film!

Meer

Fotografie

Onze professionals maken foto’s die de juiste sfeer perfect in beeld kunnen brengen. Onze liefde voor fotografie spat er van af en dat kunt u zien én voelen!

Meer

Design, de eerste indruk moet goed zijn!

Onze professionals kunnen u adviseren over het juiste design en deze ook voor u ontwerpen. Wij denken met u mee, adviseren u vrijblijvend en kunnen uw wens van A tot Z ontwerpen en presenteren.

Meer

Onze referenties

Wat ik fijn vind om met Motema Media te werken is omdat er goed mee word gedacht, en dat levert ons uitstekende resultaten.


Danielle Lanzaat

Pakketten

Heeft u veel terugkerende items dan kunt u bij ons terecht voor één van onze abonnementen. Met een abonnement heeft u de zekerheid dat uw opdrachten in overleg ‘als vanzelf’ worden uitgevoerd. Dit bespaart u tijd én geld. Wie wil dat nou niet? Ook abonnementen kunnen wij voor u op maat maken, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer
logo bever
gemeente Almere logo
de schoor logo
de floriade almere logo
Erkend leerbedrijf logo